Sold out!
,

Makina prej druri

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Makina prej druri | Kompleti me nëntë copë përfshin një kamion riciklimi, kamion poste, autobus shkollor, kamion, kamion zjarri, kamion akullore, autobus qyteti, ambulancë dhe kamion dërgesash, secila afërsisht 8 cm e gjatë. Të gjitha janë me ngjyra të ndezura, të lehta për tu identifikuar dhe argëtuese për fëmijët +3 vjeç për t’u kuptuar dhe manovruar. Projektuar të luajë në mënyrë të përsosur me Rrugicat e Aktivitetit Melissa & Doug. Automjetet ruajnë në mënyrë të përshtatshme ose mund të shfaqen në tabaka prej druri të ndarë.

3,200 L

Sold out!

Makina prej druri  | Kompleti me nëntë copë përfshin një kamion riciklimi, kamion poste, autobus shkollor, kamion, kamion zjarri, kamion akullore, autobus qyteti, ambulancë dhe kamion dërgesash, secila afërsisht 8 cm e gjatë. Të gjitha janë me ngjyra të ndezura, të lehta për tu identifikuar dhe argëtuese për fëmijët +3 vjeç për t’u kuptuar dhe manovruar. Projektuar të luajë në mënyrë të përsosur me Rrugicat e Aktivitetit Melissa & Doug. Automjetet ruajnë në mënyrë të përshtatshme ose mund të shfaqen në tabaka prej druri të ndarë.

SKU: 000772131704 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close