Sold out!
, ,

Makina prej druri

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Makina prej druri | Stivo, rrotullo dhe garo me këto tre makina prej druri me shoferë miqësorë të kafshëve! Makinat, me ngjyra të ndritshme me art, nga të dy palët kanë një kontur që lejon makinat të grumbullohen në çdo kombinim. Ata do të kënaqen kur kapin, grumbullojnë dhe mbështjellin ndërsa zhvillojnë aftësi të mëdha praktike dhe koordinim të syve-duarve përmes lojës imagjinare. I përshtatshëm për moshat +9 muajsh.

 

3,800 L

Sold out!

Makina prej druri | Stivo, rrotullo dhe garo me këto tre makina prej druri me shoferë miqësorë të kafshëve! Makinat, me ngjyra të ndritshme me art, nga të dy palët kanë një kontur që lejon makinat të grumbullohen në çdo kombinim. Ata do të kënaqen kur kapin, grumbullojnë dhe mbështjellin ndërsa zhvillojnë aftësi të mëdha praktike dhe koordinim të syve-duarve përmes lojës imagjinare. I përshtatshëm për moshat +9 muajsh.

 

SKU: 000772401296 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+9 muajsh

SHPORTA NË BEE

close