,

Makinë shumëngjyrëshe

Plan Toys
Availability:

2 stok


Makinë shumëngjyrëshe | Kjo makinë e ndritshme dhe e gjallë lodër ka një trup fleksibël që ndryshon dhe i përgjigjet prekjes së fëmijës tuaj. Ndihmoni të ndërtoni aftësi vizuale dhe të shkëlqyera praktike.

3,800 L

2 stok

Makinë shumëngjyrëshe | Kjo makinë e ndritshme dhe e gjallë lodër ka një trup fleksibël që ndryshon dhe i përgjigjet prekjes së fëmijës tuaj. Ndihmoni të ndërtoni aftësi vizuale dhe të shkëlqyera praktike.

SKU: 8854740052292 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close