, ,

Mbajtëse ushqimi

Mam
Availability:

1 stok


MAM Snack Box është zgjidhja ideale për ju prindër. Është një kombinim i përsosur i funksionit dhe dizajnit. Ka hapje të gjërë për mbushje të shpejtë dhe të lehtë. Doreza mbajtëse është shumë praktike duke mos lejuar rrëshqitjen.

Karakteristikat:

  • Është një kombinim i përsosur i funksionit dhe dizajnit
  • Ngjyra blu
  • Ka hapje të gjërë për mbushje të shpejtë dhe të lehtë

 

900 L

1 stok

MAM Snack Box është zgjidhja ideale për ju prindër. Është një kombinim i përsosur i funksionit dhe dizajnit. Ka hapje të gjërë për mbushje të shpejtë dhe të lehtë. Doreza mbajtëse është shumë praktike duke mos lejuar rrëshqitjen.

Karakteristikat:

  • Është një kombinim i përsosur i funksionit dhe dizajnit
  • Ngjyra blu
  • Ka hapje të gjërë për mbushje të shpejtë dhe të lehtë

 

SKU: 9001616504525 Kategori: , , Etiketë:
Marka

Mosha

+6 muajsh

SHPORTA NË BEE

close