Mandala magjike

EurekaKids
Availability:

2 stok


Mandala magjike | Me ngjyrat që ju pëlqejnë më shumë ju mund të vizatoni dhe ngjyrosni mandalet tuaja në një mënyrë të lehtë dhe argëtuese. Do të merrni kompozime të bukura që do të habisin të gjithë.

Karakteristikat:

 • Ideale për transport.
 • Mosha nga 4 vjeç.
 • Përmasat: 34cm x 42cm x 7cm.

Përmban:

 • 6 shënues.
 • 3 modele të ndryshme të mëdha të rrumbullakëta.
 • 9 shabllone të vegjël fole.
 • 4 fletë letre.

4,500 L

2 stok

Mandala magjike | Me ngjyrat që ju pëlqejnë më shumë ju mund të vizatoni dhe ngjyrosni mandalet tuaja në një mënyrë të lehtë dhe argëtuese. Do të merrni kompozime të bukura që do të habisin të gjithë.

Karakteristikat:

 • Ideale për transport.
 • Mosha nga 4 vjeç.
 • Përmasat: 34cm x 42cm x 7cm.

Përmban:

 • 6 shënues.
 • 3 modele të ndryshme të mëdha të rrumbullakëta.
 • 9 shabllone të vegjël fole.
 • 4 fletë letre.

 

SKU: 8435404800956 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close