Maska

Moulin Roty
Availability:

5 stok


Maska për tu veshur dhe / ose për tu argëtuar me miqtë tuaj. Përbëhet nga një grup prej 6 maskash me ngjyra kartoni me efekt holografik dhe ilustruar nga Julie Daleyden që përfaqëson kafshët e egra. Këto maska ​​të forta kartoni janë perfekte për të gjallëruar një pasdite me miqtë ose një ditëlindje!

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 20,5 x 15,5 cm
  • Materialet: karton.
  • Mosha +3 vjec.

2,100 L

5 stok

Maska për tu veshur dhe / ose për tu argëtuar me miqtë tuaj. Përbëhet nga një grup prej 6 maskash me ngjyra kartoni me efekt holografik dhe ilustruar nga Julie Daleyden që përfaqëson kafshët e egra. Këto maska ​​të forta kartoni janë perfekte për të gjallëruar një pasdite me miqtë ose një ditëlindje!

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 20,5 x 15,5 cm
  • Materialet: karton.
  • Mosha +3 vjec.
SKU: 3575676427767 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close