Maskë pantere

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Maska pantere e qëndisur dhe e shtypur. Me një bazë velur të lehta vjollcë. Maskë totale për t’u përdorur si një lodër ose për dekorim. Mosha e përshtatshme +18 muajsh

2,100 L

1 stok

Maska pantere e qëndisur dhe e shtypur. Me një bazë velur të lehta vjollcë. Maskë totale për t’u përdorur si një lodër ose për dekorim. Mosha e përshtatshme +18 muajsh

SKU: 3575677130031 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close