,

Format e sakta

Melissa & Doug
Availability:

13 stok


Format e sakta | Ky ndarës i formave prej druri me ngjyra të ndezura është një kombinim emocionues në një lodër klasike! Vogëlushët mund të hedhin dhjetëra forma druri – duke përfshirë një trekëndësh, tetëkëndësh, yll, drejtkëndësh, katror, ​​trapezoid, gjashtëkëndësh – përmes vrimave të ngjyrosura, pastaj hapin kapakun dhe fillojnë nga e para përsëri. Një lodër efikase e mësimit që inkurajon njohjen e ngjyrës dhe formës, shkathtësi manuale, dhe më shumë!

4,800 L

13 stok

Format e sakta | Ky ndarës i formave prej druri me ngjyra të ndezura është një kombinim emocionues në një lodër klasike! Vogëlushët mund të hedhin dhjetëra forma druri – duke përfshirë një trekëndësh, tetëkëndësh, yll, drejtkëndësh, katror, ​​trapezoid, gjashtëkëndësh – përmes vrimave të ngjyrosura, pastaj hapin kapakun dhe fillojnë nga e para përsëri. Një lodër efikase e mësimit që inkurajon njohjen e ngjyrës dhe formës, shkathtësi manuale, dhe më shumë!

SKU: 000772190411 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close