,

Maxi Chamboul

Djeco
Availability:

1 stok


Maxi Chamboul është një lojë zbavitëse për të gjithë familjen dhe veçanërisht e duhur për festa. Fëmijët do agëtohen pafundësisht duke rrëzuar  konet e trasha plastike. Thjeshtë vendosini, merrni distancë dhe hidhni topin që rrëzoni sa më shumë. Kjo lojë mund të luhet si brenda ashtu edhe jashtë

Karakteristikat: 

 • Është një lojë zbavitëse
 • Fëmijët do agëtohen pafundësisht duke rrëzuar  konet e trasha plastike
 • Mund të luhet si brenda dhe jashtë shtëpisë
 • Perfekte për lojra në festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Pesha: 0.58 kg
 • Mosha: +4 vjeç

5,500 L

1 stok

Maxi Chamboul është një lojë zbavitëse për të gjithë familjen dhe veçanërisht e duhur për festa. Fëmijët do agëtohen pafundësisht duke rrëzuar  konet e trasha plastike. Thjeshtë vendosini, merrni distancë dhe hidhni topin që rrëzoni sa më shumë. Kjo lojë mund të luhet si brenda ashtu edhe jashtë

Karakteristikat: 

 • Është një lojë zbavitëse
 • Fëmijët do agëtohen pafundësisht duke rrëzuar  konet e trasha plastike
 • Mund të luhet si brenda dhe jashtë shtëpisë
 • Perfekte për lojra në festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Pesha: 0.58 kg
 • Mosha: +4 vjeç
SKU: 3070900020115 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close