,

Mayberry Manor

Le Toy Van
Availability:

2 stok


Mayberry Manor | Shtëpi kukullash tre katëshe e kompletuar me shkallët, dritaret, papafingo dhe oxhaqet. Skenari dhe lodra për të luajtur me role inkurajon imagjinatën krijuese, zhvillimin shoqëror dhe gjuhësor.

Mund të luhet në mënyrë interaktive. Kjo lojë zhvillon aftësi marrëse si dhe bashkëveprim shoqëror. Shtimi i mobiljeve inkurajon dhunti krijuese, lojë imagjinative dhe përsos aftësitë e koordinimit. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë.

29,800 L

2 stok

Mayberry Manor | Shtëpi kukullash tre katëshe e kompletuar me shkallët, dritaret, papafingo dhe oxhaqet. Skenari dhe lodra për të luajtur me role inkurajon imagjinatën krijuese, zhvillimin shoqëror dhe gjuhësor.

Mund të luhet në mënyrë interaktive.  Kjo lojë zhvillon aftësi marrëse si dhe bashkëveprim shoqëror. Shtimi i mobiljeve inkurajon dhunti krijuese, lojë imagjinative dhe përsos aftësitë e koordinimit. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë.

SKU: 5060023411189 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 61 × 35 × 67 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close