, ,

Mbajtës biberoni- Znj. Elefant

Trixie
Availability:

1 stok


Zgjidhni kafshën e preferuar  për ti bërë shoqëri vogëlushit tuaj. Mbajtës biberoni- Mrs. Elephant është perfekt për vogëlushët. Kapet lehtë nga duart e vogla, është i butë dhe është i bërë nga materiale cilësore. Vogëlushët tuaj nuk do ta humbin asnjëherë biberonin falë këtij mbajtësi. Mund të kapet tek rrobat falë kapses prej druri. Gjithashtu unaza e silikonit ju mundëson të lidhni çdo lloj biberoni.

Karakteristikat:

  • Falë kapses mund të ngjitet tek rrobat
  • Unaza e silikonit mundëson vendosjen e çdo lloji biberoni
  • Kapet lehtë nga duart e vogla
  • Është i butë

Të dhënat teknike:

  • Materialet: Pambuk, poliestër, silikon, elastan dhe dru (bambuje)

2,100 L

1 stok

Zgjidhni kafshën e preferuar  për ti bërë shoqëri vogëlushit tuaj. Mbajtës biberoni- Mrs. Elephant është perfekt për vogëlushët. Kapet lehtë nga duart e vogla, është i butë dhe është i bërë nga materiale cilësore. Vogëlushët tuaj nuk do ta humbin asnjëherë biberonin falë këtij mbajtësi. Mund të kapet tek rrobat falë kapses prej druri. Gjithashtu unaza e silikonit ju mundëson të lidhni çdo lloj biberoni.

Karakteristikat:

  • Falë kapses mund të ngjitet tek rrobat
  • Unaza e silikonit mundëson vendosjen e çdo lloji biberoni
  • Kapet lehtë nga duart e vogla
  • Është i butë

Të dhënat teknike:

  • Materialet: Pambuk, poliestër, silikon, elastan dhe dru (bambuje)
Marka

SHPORTA NË BEE

close