,

Mbajtës biberoni Sue

EurekaKids

Zbuloni koleksionin e ri të mbajtësve të biberonit nga Eurekakids. Përveç se janë të lezetshme, ato janë të buta, fleksibile dhe të lehta  Gjithashtu, Sue është një shoqëruese ideale si në orët e lojës ashtu edhe në gjumin e foshnjës.

Karakteristikat: 

  • E butë dhe e lehtës
  • I përshtatshëm vetëm për biberona me unazë
  • Mund të lahet në makinë në 30º

Të dhënat teknike:

  • Lartësia: 21 cm
  • Mosha: +0 muajsh

1,200 L

Zbuloni koleksionin e ri të mbajtësve të biberonit nga Eurekakids. Përveç se janë të lezetshme, ato janë të buta, fleksibile dhe të lehta  Gjithashtu, Sue është një shoqëruese ideale si në orët e lojës ashtu edhe në gjumin e foshnjës.

Karakteristikat: 

  • E butë dhe e lehtës
  • I përshtatshëm vetëm për biberona me unazë
  • Mund të lahet në makinë në 30º

Të dhënat teknike:

  • Lartësia: 21 cm
  • Mosha: +0 muajsh
SKU: 8435404813567 Kategori: , Etiketa: ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close