, ,

Mbajtës komforti biberoni- Znj. Dhelpër

Trixie
Availability:

1 stok


Zgjidhni kafshën e preferuar  për ti bërë shoqëri vogëlushit tuaj. Mbajtës komforti biberoni- Mr. Fox është perfekt për vogëlushët. Kapet lehtë nga duart e vogla, është i butë dhe është i bërë nga materiale cilësore.

Karakteristikat:

  • Fomat e kafshëve dhe ngjyrat e bëjnë akoma më interesant për vogëlushët
  • Kapet lehtë nga duart e vogla
  • Është i butë

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 37  x 16 cm
  • Materialet: 100% prej pambuku dhe poliestër

2,900 L

1 stok

Zgjidhni kafshën e preferuar  për ti bërë shoqëri vogëlushit tuaj. Mbajtës komforti biberoni- Mr. Fox është perfekt për vogëlushët. Kapet lehtë nga duart e vogla, është i butë dhe është i bërë nga materiale cilësore.

Karakteristikat:

  • Fomat e kafshëve dhe ngjyrat e bëjnë akoma më interesant për vogëlushët
  • Kapet lehtë nga duart e vogla
  • Është i butë

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 37  x 16 cm
  • Materialet: 100% prej pambuku dhe poliestër
Marka

SHPORTA NË BEE

close