, ,

Mbajtëse çelësash

EurekaKids
Availability:

1 stok


Një mbajtëse çelësash e plotë si ajo e mamit dhe babit që imiton zhurmën e hapjes ose mbylljes së makinës: “biip biep”,  ndezja e motorit dhe gjithashtu ka këngë të ndryshme.

Karakteristikat:

  • Përfshin 3 çelësa me ngjyra të ndryshme dhe një çelës me 5 butona me ngjyra me tinguj dhe drita të ndryshme
  • Kërkon 2 bateri AA 1.5V

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +12 muajsh
  • Përmasat e paketimit: 11.5 x 8 x 7 cm

1,800 L

1 stok

Një mbajtëse çelësash e plotë si ajo e mamit dhe babit që imiton zhurmën e hapjes ose mbylljes së makinës: “biip biep”,  ndezja e motorit dhe gjithashtu ka këngë të ndryshme.

Karakteristikat:

  • Përfshin 3 çelësa me ngjyra të ndryshme dhe një çelës me 5 butona me ngjyra me tinguj dhe drita të ndryshme
  • Kërkon 2 bateri AA 1.5V

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +12 muajsh
  • Përmasat e paketimit: 11.5 x 8 x 7 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close