, , ,

Mbathje për vajza set-3 copë nga 2 deri në 12 vjeç

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Mbathje për vajza set-3 copë për moshën nga 2 deri në 12 vjeç. Pako me 3 palë mbathje me thurrje. Seti vjen në një kuti shumëngjyrëshe.Produkt i çertifikuar me Standardin 100% nga etiketa Oeko-Tex, duke garantuar që është i butë për lëkurën.

Ky produkt ka etiketën Oeko-Tex Standard 100. Kjo etiketë tejkalon standardet kombëtare dhe ndërkombëtare duke kryer kontrolle të rregullta për të garantuar sigurinë e secilës pjesë të veshjes (vetë fibra, ngjyrat dhe dekorimi, si dhe butonat, mbërthecat dhe zinxhirët).

Karakteristikat:

  • 100% pambuk
  • Mosha 2-12 vjeç

3,400 L

Pastroje zgjedhjen
Marka

Mosha

10 vjeç, 12 vjeç, 2 vjeç, 3 vjeç, 4 vjeç, 5 vjeç, 6 vjeç, 8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close