Sold out!
, ,

Mbulesa e shiut Stokke® Xplory® X

Stokke
Availability:

S’ka stok


Mbulesa e shiut Stokke® Xplory® X u mundëson ti mbani të sigurtë vogëlushët tuaj edhe në daljet në ditët me shi. Është e lehtë, kompakte, e thjeshtë për t’u përdorur dhe thahet shpejt. Mbulesa e shiut Stokke® Xplory® X është projektuar për të mbrojtur të voglin tuaj nga era dhe moti i lagësht. Bashkëngjitet lehtësisht në Stokke Stroller Seat and Carry Cot of Stokke® Xplory® X.

Më e rëndësishmja, ka ventilim dhe një hapësirë të madhe për dukshmëri më të lehtë dhe një pamje të mrekullueshme. Paloset në një çantë shtesë të integruar që futet në shasi për tu ruajtur. Për tu siguruar nga rrjedhje të mundshme apo edhe përdukshmëri optimale, ne nuk ju rekomandojmë të përdorni zgjatimin e tendës me Mbulesën e Shiut.

Karakteristikat:

 • Zinxhir i papërshkueshëm nga uji
 • Ventilimi i integruar
 • I lehtë, kompakt për transport dhe ruajtje të lehtë
 • Reflektorë për siguri dhe dukshmëri të shtuar në errësirë
 • Çantë shtesë të integruar që futet në shasi

Të dhënat teknike:

 • Madhësia 23 x 18 x 6 cm
 • Pesha 0.25 kg

4,500 L

Pastroje zgjedhjen

Mbulesa e shiut Stokke® Xplory® X u mundëson ti mbani të sigurtë vogëlushët tuaj edhe në daljet në ditët me shi. Është e lehtë, kompakte, e thjeshtë për t’u përdorur dhe thahet shpejt. Mbulesa e shiut Stokke® Xplory® X është projektuar për të mbrojtur të voglin tuaj nga era dhe moti i lagësht. Bashkëngjitet lehtësisht në Stokke Stroller Seat and Carry Cot of Stokke® Xplory® X.

Më e rëndësishmja, ka ventilim dhe një hapësirë të madhe për dukshmëri më të lehtë dhe një pamje të mrekullueshme. Paloset në një çantë shtesë të integruar që futet në shasi për tu ruajtur. Për tu siguruar nga rrjedhje të mundshme apo edhe përdukshmëri optimale, ne nuk ju rekomandojmë të përdorni zgjatimin e tendës me Mbulesën e Shiut.

Karakteristikat:

 • Zinxhir i papërshkueshëm nga uji
 • Ventilimi i integruar
 • I lehtë, kompakt për transport dhe ruajtje të lehtë
 • Reflektorë për siguri dhe dukshmëri të shtuar në errësirë
 • Çantë shtesë të integruar që futet në shasi

Të dhënat teknike:

 • Madhësia 23 x 18 x 6 cm
 • Pesha 0.25 kg
Marka

Ngjyra

E zezë

SHPORTA NË BEE

close