,

Medium Vanity & Stool

KidKraft
Availability:

1 stok


Me Medium Vanity & Stool, fëmijët mund të përgatiten për ditën në stil. Dizajni klasik i kësaj tavoline, ngjyrë të bardhë, është me stil, elegancë dhe me zbukurime të lëmuara. Përmban gjithçka që duhet për grimin dhe veshjen, duke filluar nga pasqyra dhe sirtarët që shërbëjnë për ruajtjen e aksorëve për grimin. Materiali i fortë dhe dizajni me stil e kthejnë në një aset të vyer për arredimin e dhomës së fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Përmban gjithçka që u duhet fëmijëve për veshjen dhe grimin
 • Dizajn klasik dhe me elegancë
 • Përshtatet perfekt në arredimin e dhomës së fëmijëve
 • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Materiali: MDF
 • Mosha e përshtatshme: Nga 3- 8 vjeç
 • Ngjyra: E bardhë
 • Përmasat: 66 x 30.5 x 100 cm

 

37,800 L

1 stok

Me Medium Vanity & Stool, fëmijët mund të përgatiten për ditën në stil. Dizajni klasik i kësaj tavoline, ngjyrë të bardhë, është me stil, elegancë dhe me zbukurime të lëmuara. Përmban gjithçka që duhet për grimin dhe veshjen, duke filluar nga pasqyra dhe sirtarët që shërbëjnë për ruajtjen e aksorëve për grimin. Materiali i fortë dhe dizajni me stil e kthejnë në një aset të vyer për arredimin e dhomës së fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Përmban gjithçka që u duhet fëmijëve për veshjen dhe grimin
 • Dizajn klasik dhe me elegancë
 • Përshtatet perfekt në arredimin e dhomës së fëmijëve
 • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Materiali: MDF
 • Mosha e përshtatshme: Nga 3- 8 vjeç
 • Ngjyra: E bardhë
 • Përmasat: 66 x 30.5 x 100 cm

 

SKU: 706943130094 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close