,

Të Krijojmë Bizhuteri

Klutz
Availability:

1 stok


Dizenjoni dhe krijoni bizhu unike dhe me stil të personalizuar nga ju. Krijoni pafundësisht stile dhe dizajne për gjerdanë, varëse, unaza, vathë dhe byzylykë. Të gjithë do ti adhurojnë krijimet tuaja. Përveç argëtimit ky set është perfekt për nxitur krijueshmërinë dhe zhvillimin e imagjinatës.

Karakteristikat: 

  • Lojë argëtuese dhe krijuese
  • Dizenjoni dhe krijoni bizhu unike dhe me stil të personalizuar nga ju
  • Krijoni gjerdanë, varëse, unaza, vathë dhe byzylykë
  • Nxit krijueshmërinë dhe zhvillimin e imagjinatës

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç

4,900 L

1 stok

Dizenjoni dhe krijoni bizhu unike dhe me stil të personalizuar nga ju. Krijoni pafundësisht stile dhe dizajne për gjerdanë, varëse, unaza, vathë dhe byzylykë. Të gjithë do ti adhurojnë krijimet tuaja. Përveç argëtimit ky set është perfekt për nxitur krijueshmërinë dhe zhvillimin e imagjinatës.

Karakteristikat: 

  • Lojë argëtuese dhe krijuese
  • Dizenjoni dhe krijoni bizhu unike dhe me stil të personalizuar nga ju
  • Krijoni gjerdanë, varëse, unaza, vathë dhe byzylykë
  • Nxit krijueshmërinë dhe zhvillimin e imagjinatës

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç
SKU: 9781338271126 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close