Memo shumëngjyrëshe

Moulin Roty
Availability:

15 stok


Memo shumëngjyrëshe | Lojë e re e kujtesës shumëngjyrësh për të rritur kujtesën dhe vëzhgimin; fëmija juaj duhet të identifikojë emocionet dhe shprehjet e fytyrës: një majmun i fjetur, një buf ëndërrimtar dhe një luan i zemëruar.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 10,5 x 9 cm
  • Materiali në karton
  • Mosha +3 vjeç

2,000 L

15 stok

Memo shumëngjyrëshe | Lojë e re e kujtesës shumëngjyrësh për të rritur kujtesën dhe vëzhgimin; fëmija juaj duhet të identifikojë emocionet dhe shprehjet e fytyrës: një majmun i fjetur, një buf ëndërrimtar dhe një luan i zemëruar.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 10,5 x 9 cm
  • Materiali në karton
  • Mosha +3 vjeç
SKU: 3575676613085 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close