Memo – Objekte

Moulin Roty
Availability:

46 stok


Memo |Gjeni figurat e ngjashme! Kjo lojë klasike konsiston në vendosjen e të gjitha pjesëve përballë dhe kthimin e tyre dy nga dy derisa të gjeni palën që përputhet. Pjesët janë të mëdha në mënyrë që të vegjlit të mund t’i manipulojnë. Mosha +18 muajsh

1,900 L

46 stok

Memo |Gjeni figurat e ngjashme! Kjo lojë klasike konsiston në vendosjen e të gjitha pjesëve përballë dhe kthimin e tyre dy nga dy derisa të gjeni palën që përputhet. Pjesët janë të mëdha në mënyrë që të vegjlit të mund t’i manipulojnë. Mosha +18 muajsh

SKU: 3575676613009 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close