, ,

Mësojmë të lidhim këpucët

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Aktivitet edukativ, por edhe në të njejtën kohë lojë, e përshtatshme për fëmijët e moshës +3 vjeç.  Disa gjëra do t’i japin fëmijëve tuaj më shumë kënaqësi sesa zotërimi i aftësive të lidhjes  së këpucëve. Kjo atlete prej druri e lartë do ta bëjë praktikën e lidhjes së këpucëve të këndshme dhe do ta ndihmojë fëmijën tuaj të arrijë të mësojë procesin në mënyrë llogjike. Kjo lojë edukative do ti rrisë pavarësinë dhe ti shkathtësojë fëmijët.

Karakteristikat:

 • Aktivitet edukativ, pro edhe në të njejtën kohë lojë
 • Procesi i mësimit të lidhjes së këpucëve do të kthehet në argëtues
 • Do ta ndihmojë fëmijën tuaj të arrijë të mësojë procesin në mënyrë llogjike
 • Do ti rrisë pavarësinë dhe ti shkathtësojë fëmijët

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Materiali: Dru
 • Përmasat: 12.7 x 9.5 x 20 cm

4,300 L

1 stok

Aktivitet edukativ, por edhe në të njejtën kohë lojë, e përshtatshme për fëmijët e moshës +3 vjeç.  Disa gjëra do t’i japin fëmijëve tuaj më shumë kënaqësi sesa zotërimi i aftësive të lidhjes  së këpucëve. Kjo atlete prej druri e lartë do ta bëjë praktikën e lidhjes së këpucëve të këndshme dhe do ta ndihmojë fëmijën tuaj të arrijë të mësojë procesin në mënyrë llogjike. Kjo lojë edukative do ti rrisë pavarësinë dhe ti shkathtësojë fëmijët.

Karakteristikat:

 • Aktivitet edukativ, pro edhe në të njejtën kohë lojë
 • Procesi i mësimit të lidhjes së këpucëve do të kthehet në argëtues
 • Do ta ndihmojë fëmijën tuaj të arrijë të mësojë procesin në mënyrë llogjike
 • Do ti rrisë pavarësinë dhe ti shkathtësojë fëmijët

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Materiali: Dru
 • Përmasat: 12.7 x 9.5 x 20 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close