,

Midi Robot Signature bag

Jeune Premier
Availability:

1 stok


Çantë shkollore ideale për të fëmijët e moshës 5-9 vjeç.  Wow! Dizajn unik dhe stil unik. Midi Robot Signature bag është nga më të preferuarit e markës Jeune Premier. Të gjithë fëmijët do ta adhurojnë këtë çantë, falë dizajnit të veçantë, por edhe prakticitetit.  Mbani gjithçka, duke filluar nga tekstet shkollore, aksesorët dhe ndonjë ushqim me vete. Është praktike dhe me një cilësi superiore.

Karakteristikat:

 • Përmasat: 38 x 32 x 14 cm
 • Pesha: 900 gram
 • Volumi: 17 litra
 • Mosha e përshtatshme 5-9 vjeç
 • Material i papërshkueshëm nga uji
 • Pastrohet lehtësisht

15,400 L

1 stok

Çantë shkollore ideale për të fëmijët e moshës 5-9 vjeç.  Wow! Dizajn unik dhe stil unik. Midi Robot Signature bag është nga më të preferuarit e markës Jeune Premier. Të gjithë fëmijët do ta adhurojnë këtë çantë, falë dizajnit të veçantë, por edhe prakticitetit.  Mbani gjithçka, duke filluar nga tekstet shkollore, aksesorët dhe ndonjë ushqim me vete. Është praktike dhe me një cilësi superiore.

Karakteristikat:

 • Përmasat: 38 x 32 x 14 cm
 • Pesha: 900 gram
 • Volumi: 17 litra
 • Mosha e përshtatshme 5-9 vjeç
 • Material i papërshkueshëm nga uji
 • Pastrohet lehtësisht
Marka

SHPORTA NË BEE

close