Mikroskopi

EurekaKids
Availability:

4 stok


Mikroskopi 23 cm përmban lente, filtra me ngjyra të ndryshme dhe tre gota zmadhuese. Dritat LED janë të një cilësie të lartë për të qenë në gjendje të vëzhgojnë me saktësi elementet. Ai përmban një numër të madh të aksesorëve plus një broshurë udhëzuese me 30 eksperimente që duhen bërë me mikroskop.

Karakteristikat:

  • Përfshin: 3 lloje xhami zmadhues, piskatore, rrëshqitje të ekzemplarëve, 5 shishe dhe 1 udhëzues udhëzimi.
  • Përmasat:33cm (Lartësia) x 25cm (Gjerësia) x 11cm (Gjatësia)
  • Mosha: Nga 8 vjeç.

5,200 L

4 stok

Mikroskopi 23 cm përmban lente, filtra me ngjyra të ndryshme dhe tre gota zmadhuese. Dritat LED janë të një cilësie të lartë për të qenë në gjendje të vëzhgojnë me saktësi elementet. Ai përmban një numër të madh të aksesorëve plus një broshurë udhëzuese me 30 eksperimente që duhen bërë me mikroskop.

Karakteristikat:

  • Përfshin: 3 lloje xhami zmadhues, piskatore, rrëshqitje të ekzemplarëve, 5 shishe dhe 1 udhëzues udhëzimi.
  • Përmasat:33cm (Lartësia) x 25cm (Gjerësia) x 11cm (Gjatësia)
  • Mosha: Nga 8 vjeç.
SKU: 8435404816308 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close