,

Military Tote Box Kit

Leçons de Choses
Availability:

1 stok


Military Tote Box Kit është zgjedhja ideale për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe të gjitha pajisjet shkollore. Dizajni ushtarak i çantës e bën më të veçantë dhe fëmijët do ta adhurojnë të kenë të tyren një të tillë. Madje kjo nuk njeh moshë, mund ta përdorin edhe adoleshentët.  Military Tote Box Kit është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur. Praktike dhe me shumë stil për të tërhequr vëmendjen.  Fëmijë jeni gati për misionin e rradhës!

Karakteristikat:

  • Modeli ushatarak
  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 22.5 x 10 x 8 cm

2,300 L

1 stok

Military Tote Box Kit është zgjedhja ideale për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe të gjitha pajisjet shkollore. Dizajni ushtarak i çantës e bën më të veçantë dhe fëmijët do ta adhurojnë të kenë të tyren një të tillë. Madje kjo nuk njeh moshë, mund ta përdorin edhe adoleshentët.  Military Tote Box Kit është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur. Praktike dhe me shumë stil për të tërhequr vëmendjen.  Fëmijë jeni gati për misionin e rradhës!

Karakteristikat:

  • Modeli ushatarak
  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 22.5 x 10 x 8 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close