,

MINI Backpack Nuit

7 AM
Availability:

1 stok


E lezetshme, e lehtë dhe e lehtë! Çanta e shpinës MINI është e përsosur për fëmijët e vegjël ta marrin në shkollë. Madje mund të përdoret në përditshmëri edhe nga  adoleshentët ose të rriturit për të mbajtur gjërat e tyre. Mund të paketoni dhe mbani libra, ushqime, çelësa, portofolë,  lodra dhe aksesorë të ndryshëm. Ky dizajn super i lezetshëm do t’i emocionojë tejmase fëmijët tuaj që të shkojnë  plot lumturi në shkollë!  MINI Backpack Nuit është shoqëruesi i përsosur për të luajtur në park, për të udhëtuar me familjen dhe për të eksploruar natyrën e mrekullueshme jashtë.  Çanta është e disponueshme në shumë ngjyra të gjalla dhe të këndshme për syrin.

Karakterisikat:

 • Doreza të gjata për tu kapur dhe mbajtur me lehtësi
 • Kundra ujit
 • Rripa për tu mbajtur në shpinë
 • Xhep i madh i jashtëm me zinxhirë përpara
 • Xhep portofoli i brendshëm me zinxhirë
 • 2 xhepa të brendshëm të ndarë
 • Lahet në makinë larëse
 • Përmasa: 25.4 x 8.9 x 30.5 cm

Këshilla për procesin e larjes:

 • Lajeni me ujë të ftohtë
 • Mos e hekurosni
 • Thajeni mirë mirë dhe po të jetë e nevojshme kthejeni edhe nga ana e brendshme
 • Procesin e tharjes bëjeni me temperaturë të ulët

7,500 L

1 stok

E lezetshme, e lehtë dhe e lehtë! Çanta e shpinës MINI është e përsosur për fëmijët e vegjël ta marrin në shkollë. Madje mund të përdoret në përditshmëri edhe nga  adoleshentët ose të rriturit për të mbajtur gjërat e tyre. Mund të paketoni dhe mbani libra, ushqime, çelësa, portofolë,  lodra dhe aksesorë të ndryshëm. Ky dizajn super i lezetshëm do t’i emocionojë tejmase fëmijët tuaj që të shkojnë  plot lumturi në shkollë!  MINI Backpack Nuit është shoqëruesi i përsosur për të luajtur në park, për të udhëtuar me familjen dhe për të eksploruar natyrën e mrekullueshme jashtë.  Çanta është e disponueshme në shumë ngjyra të gjalla dhe të këndshme për syrin.

Karakterisikat:

 • Doreza të gjata për tu kapur dhe mbajtur me lehtësi
 • Kundra ujit
 • Rripa për tu mbajtur në shpinë
 • Xhep i madh i jashtëm me zinxhirë përpara
 • Xhep portofoli i brendshëm me zinxhirë
 • 2 xhepa të brendshëm të ndarë
 • Lahet në makinë larëse
 • Përmasa: 25.4 x 8.9 x 30.5 cm

Këshilla për procesin e larjes:

 • Lajeni me ujë të ftohtë
 • Mos e hekurosni
 • Thajeni mirë mirë dhe po të jetë e nevojshme kthejeni edhe nga ana e brendshme
 • Procesin e tharjes bëjeni me temperaturë të ulët
Marka

SHPORTA NË BEE

close