Sold out!
,

MINI Dino Backpack Nuit

7 AM
Availability:

S’ka stok


MINI Dino është një ka një tipar më argëtues nga çanta klasike, e kompletuar me thumba të buta dhe ngjyra të gjalla. Është e përsosur për paketimin e librave, ushqimeve, lodrave dhe aksesorëve të ndryshëm. Madje edhe mbajtja e ëmbëlsirave tuaja dhe veshjeve në të njejtën çantë tanimë është  plotësisht e mundur. Ky dizajn super i lezetshëm do t’i emocionojë fëmijët tuaj që të shkojnë në shkollë ose në datat e lojës në këtë çantë shpine! Është shoqëruesi i përsosur për të luajtur në park, për të udhëtuar me familjen dhe për të eksploruar natyrën e mrekullueshme jashtë.  Çanta është e disponueshme në shumë ngjyra të gjalla dhe të këndshme për syrin.

Karakterisikat:

 • Doreza të gjata për tu kapur dhe mbajtur me lehtësi
 • Kundra ujit
 • Rripa për tu mbajtur në shpinë
 • Xhep i madh i jashtëm me zinxhirë përpara
 • Xhep portofoli i brendshëm me zinxhirë
 • Lahet në makinë larëse
 • Përmasa: 26.7 x 8.9 x 33 cm

Këshilla për procesin e larjes:

 • Lajeni me ujë të ftohtë
 • Mos e hekurosni
 • Thajeni mirë mirë dhe po të jetë e nevojshme kthejeni edhe nga ana e brendshme
 • Procesin e tharjes bëjeni me temperaturë të ulët

7,500 L

Sold out!

MINI Dino është një ka një tipar më argëtues nga çanta klasike, e kompletuar me thumba të buta dhe ngjyra të gjalla. Është e përsosur për paketimin e librave, ushqimeve, lodrave dhe aksesorëve të ndryshëm. Madje edhe mbajtja e ëmbëlsirave tuaja dhe veshjeve në të njejtën çantë tanimë është  plotësisht e mundur. Ky dizajn super i lezetshëm do t’i emocionojë fëmijët tuaj që të shkojnë në shkollë ose në datat e lojës në këtë çantë shpine! Është shoqëruesi i përsosur për të luajtur në park, për të udhëtuar me familjen dhe për të eksploruar natyrën e mrekullueshme jashtë.  Çanta është e disponueshme në shumë ngjyra të gjalla dhe të këndshme për syrin.

Karakterisikat:

 • Doreza të gjata për tu kapur dhe mbajtur me lehtësi
 • Kundra ujit
 • Rripa për tu mbajtur në shpinë
 • Xhep i madh i jashtëm me zinxhirë përpara
 • Xhep portofoli i brendshëm me zinxhirë
 • Lahet në makinë larëse
 • Përmasa: 26.7 x 8.9 x 33 cm

Këshilla për procesin e larjes:

 • Lajeni me ujë të ftohtë
 • Mos e hekurosni
 • Thajeni mirë mirë dhe po të jetë e nevojshme kthejeni edhe nga ana e brendshme
 • Procesin e tharjes bëjeni me temperaturë të ulët
Marka

SHPORTA NË BEE

close