, ,

Mini makina

Plan Toys
Availability:

1 stok


Mini makina të përshtatshme për duart e vogla të fëmijës tuaj. Ata lejojnë që fëmija juaj të zgjojë shqisat e tij me ngjyrat e tyre të ndryshme dhe të stimulojë imagjinatën e tij. Këto 3 mini-makina prej druri Plan Toys të ndara me rrota shumë të forta për të luajtur kudo dhe për të shpikur aventura të shkëlqyera.

3,400 L

1 stok

Mini makina të përshtatshme për duart e vogla të fëmijës tuaj. Ata lejojnë që fëmija juaj të zgjojë shqisat e tij me ngjyrat e tyre të ndryshme dhe të stimulojë imagjinatën e tij. Këto 3 mini-makina prej druri Plan Toys të ndara me rrota shumë të forta për të luajtur kudo dhe për të shpikur aventura të shkëlqyera.

SKU: 8854740060242 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 5 × 3 × 2.7 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

Ngjyra

E kuqe, E verdhë, Jeshile

SHPORTA NË BEE

close