, , ,

Mini pazëll- Billie brindille

Djeco
Availability:

2 stok


Zbuloni misterin që fsheh mini pazëlli, Billie brindille, një enigmë  prej 60 pjesësh në një format unik për fëmijët nga +5 vjeç. Një enigmë e bukur që pret për t’u zbuluar përmes ilustrimeve të pasura me detaje dhe surpriza. Një format i ri dhe një mënyrë argëtuese dhe origjinale për të shkathtësuar fëmijët gjatë orëve të lojës ose në udhëtime.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe edukues
 • Mini pazëll prej 60 pjesësh
 • Enigmë e bukur që pret për t’u zbuluar përmes ilustrimeve të pasura me detaje dhe surpriza.
 • Mund të merret me vete kudo në udhëtime

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit: 15.5 x 11 x 3 cm
 • Përmasat e pazëllit: 16 x 22 cm
 • Mosha: +5 vjeç

600 L

2 stok

Zbuloni misterin që fsheh mini pazëlli, Billie brindille, një enigmë  prej 60 pjesësh në një format unik për fëmijët nga +5 vjeç. Një enigmë e bukur që pret për t’u zbuluar përmes ilustrimeve të pasura me detaje dhe surpriza. Një format i ri dhe një mënyrë argëtuese dhe origjinale për të shkathtësuar fëmijët gjatë orëve të lojës ose në udhëtime.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe edukues
 • Mini pazëll prej 60 pjesësh
 • Enigmë e bukur që pret për t’u zbuluar përmes ilustrimeve të pasura me detaje dhe surpriza.
 • Mund të merret me vete kudo në udhëtime

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit: 15.5 x 11 x 3 cm
 • Përmasat e pazëllit: 16 x 22 cm
 • Mosha: +5 vjeç
Marka

Mosha

+5 vjeç

SHPORTA NË BEE

close