Miu Dhembi Qumështit

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Miu Dhembi Qumështit ka një xhep para për të fshehur dhëmbin e qumështit të fëmijës tuaj dhe mund të vendoset nën jastëkun e tij / saj gjatë natës! Miu vesh një polka dhe një hark me shkëlqim tyl. Përfshin një kuti dhuratë të adhurueshme.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 13,5 cm
  • Materialet: pambuk dhe poliester

4,400 L

1 stok

SHPORTA NË BEE

close