,

Miu Muzikor

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Miu Muzikor gjithëpërfshirës i përbërë nga lesh, fanellë të grumbulluar me shirita pambuku me shirita ose me speca dhe me pika. Kutia muzikore operohet duke tërhequr në unazën e saj.

7,300 L

2 stok

SHPORTA NË BEE

close