Miu në kuti shkrepëse

Moulin Roty
Availability:

4 stok


Miu në kuti shkrepëse një gamë e miqve të çuditshëm të bëra nga një përzierje e pëlhurave dhe teksteve. Miu i lodrave të butë vjen në shtratin e tij të kutisë së shkrepses dhe ka një xhep të vogël në veshjen e tij, i përsosur për mbajtjen e dhëmbëve të qumështit për zanën e dhëmbëve. Mosha +18 muajsh

3,300 L

4 stok

Miu në kuti shkrepëse një gamë e miqve të çuditshëm të bëra nga një përzierje e pëlhurave dhe teksteve. Miu i lodrave të butë vjen në shtratin e tij të kutisë së shkrepses dhe ka një xhep të vogël në veshjen e tij, i përsosur për mbajtjen e dhëmbëve të qumështit për zanën e dhëmbëve. Mosha +18 muajsh

SKU: 3575676290057 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close