Miushi

Availability:

1 stok


Miushi i bërë nga triko mermeri dhe është i veshur me xhinse prej liri gri dhe një këmishë pambuku me lule. Një lodër e butë e përjetshme me një fytyrë të qëndisur, faqe të mrekullueshme rozë dhe sy të lulëzuar të veshur me rroba të vërtetë pëlhure, për tu veshur dhe zhveshur, për të nxjerrë jashtë dhe rreth.

Karakteristikat:

  • Dimensioni: 44 cm.
  • Materialet: Pambuk, akrilik, elastan, liri.
  • Lajeni në 30 gradë në një cikël delikate.
  • I pershtatshem qe nga lindja.

7,300 L

1 stok

Miushi i bërë nga triko mermeri dhe është i veshur me xhinse prej liri gri dhe një këmishë pambuku me lule. Një lodër e butë e përjetshme me një fytyrë të qëndisur, faqe të mrekullueshme rozë dhe sy të lulëzuar të veshur me rroba të vërtetë pëlhure, për tu veshur dhe zhveshur, për të nxjerrë jashtë dhe rreth.

Karakteristikat:

  • Dimensioni: 44 cm.
  • Materialet: Pambuk, akrilik, elastan, liri.
  • Lajeni në 30 gradë në një cikël delikate.
  • I pershtatshem qe nga lindja.

SHPORTA NË BEE

close