, ,

Mjetet e ndërtimit

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Mjetet e ndërtimit | Filloni të punoni me këtë koleksion të automjeteve prej druri dhe dy barrierave rrugore! Ndërtim i fortë prej druri dhe pjesë lëvizëse në secilën automjet nënkupton kamiona ndërtimi, mikser çimentoje dhe ngarkuesin përpara do të qëndrojnë pafund për orë të tëra loje konstruktive. Lojërat e drurit të punëve të ndërtimit përshtaten në secilën prej automjeteve dhe mund të hiqen gjithashtu për mundësi shtesë lojrash.

3,200 L

2 stok

Mjetet e ndërtimit | Filloni të punoni me këtë koleksion të  automjeteve  prej druri dhe dy barrierave rrugore! Ndërtim i fortë prej druri dhe pjesë lëvizëse në secilën automjet nënkupton kamiona ndërtimi, mikser çimentoje dhe ngarkuesin përpara do të qëndrojnë pafund për orë të tëra loje konstruktive. Lojërat e drurit të punëve të ndërtimit përshtaten në secilën prej automjeteve dhe mund të hiqen gjithashtu për mundësi shtesë lojrash.

SKU: 000772106566 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close