,

Modele për vizatim (shabllone)- Panoramika kopshtit

Djeco
Availability:

5 stok


Modele për vizatim, ose shabllone, janë një aksesor që u mundëson argëtimin dhe rritjen e krijimtarisë tek fëmijët e moshës nga 4 deri më 8 vjeç. Modele për vizatim (shabllone)- Panoramika kopshtit përfshin 5 shabllonë të shtypur bukur në PVC me çarje për të drejtuar lapsin dhe me ngjyra për të ndihmuar në ngjyrosje. Shabllonë plot ngjyra dhe jetë shkëputur në momente të ndryshme. Është aktivitet argëtues dhe krijues për vajza dhe djem.

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 5 modele shabllonës për vizatim me panoramika insektesh shumëngjyrëshe në kopsht

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e shablloneve: 20 x 20 cm
 • Përmasat e kutisë: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 4-8  vjeç

1,000 L

5 stok

Modele për vizatim, ose shabllone, janë një aksesor që u mundëson argëtimin dhe rritjen e krijimtarisë tek fëmijët e moshës nga 4 deri më 8 vjeç. Modele për vizatim (shabllone)- Panoramika kopshtit përfshin 5 shabllonë të shtypur bukur në PVC me çarje për të drejtuar lapsin dhe me ngjyra për të ndihmuar në ngjyrosje. Shabllonë plot ngjyra dhe jetë shkëputur në momente të ndryshme. Është aktivitet argëtues dhe krijues për vajza dhe djem.

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 5 modele shabllonës për vizatim me panoramika insektesh shumëngjyrëshe në kopsht

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e shablloneve: 20 x 20 cm
 • Përmasat e kutisë: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 4-8  vjeç
Marka

Mosha

4- 8 vjeç

Gjinia

Femra, Meshkuj

SHPORTA NË BEE

close