,

Modele për vizatim (shabllone)- Shokët e vegjël

Djeco
Availability:

15 stok


Modele për vizatim, ose shabllone, janë një aksesor që u mundëson argëtimin dhe rritjen e krijimtarisë tek fëmijët e moshës nga 4 deri më 8 vjeç. Modele për vizatim (shabllone)- Shokët e vegjël përfshin 5 shabllonë të shtypur bukur në PVC me çarje për të drejtuar lapsin dhe me ngjyra për të ndihmuar në ngjyrosje.  Një kotele që luan me një lëmsh fijeje, një breshkë, një lepur dhe karrota e tij, një qen vrapues dhe një papagall mbi degë. Është aktivitet argëtues dhe krijues për vajza dhe djem.

 

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 5 modele shabllonës për vizatim me figura kafshësh të ndryshme

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e shablloneve: 20 x 20 cm
 • Përmasat e kutisë: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 4-8  vjeç

1,000 L

15 stok

Modele për vizatim, ose shabllone, janë një aksesor që u mundëson argëtimin dhe rritjen e krijimtarisë tek fëmijët e moshës nga 4 deri më 8 vjeç. Modele për vizatim (shabllone)- Shokët e vegjël përfshin 5 shabllonë të shtypur bukur në PVC me çarje për të drejtuar lapsin dhe me ngjyra për të ndihmuar në ngjyrosje.  Një kotele që luan me një lëmsh fijeje, një breshkë, një lepur dhe karrota e tij, një qen vrapues dhe një papagall mbi degë. Është aktivitet argëtues dhe krijues për vajza dhe djem.

 

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 5 modele shabllonës për vizatim me figura kafshësh të ndryshme

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e shablloneve: 20 x 20 cm
 • Përmasat e kutisë: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 4-8  vjeç
Marka

Mosha

4- 8 vjeç

Gjinia

Femra, Meshkuj

SHPORTA NË BEE

close