,

Modele për vizatim (shabllone)- Transportuesit

Djeco
Availability:

5 stok


Modele për vizatim, ose shabllone, janë një aksesor që u mundëson argëtimin dhe rritjen e krijimtarisë tek fëmijët e moshës nga 4 deri më 8 vjeç. Modele për vizatim (shabllone)- Transportuesit përfshin 5 shabllonë të shtypur bukur në PVC me çarje për të drejtuar lapsin dhe me ngjyra për të ndihmuar në ngjyrosje.  Një aeroplan, një helikopter, një varkë, një makinë gare dhe një eskavator bashkë me drejtuesin. Është aktivitet argëtues dhe krijues për vajza dhe djem.

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 5 modele shabllonës për vizatim me figura mjetesh transportuese të ndryshme

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e shablloneve: 20 x 20 cm
 • Përmasat e kutisë: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 4-8  vjeç

1,000 L

5 stok

Modele për vizatim, ose shabllone, janë një aksesor që u mundëson argëtimin dhe rritjen e krijimtarisë tek fëmijët e moshës nga 4 deri më 8 vjeç. Modele për vizatim (shabllone)- Transportuesit përfshin 5 shabllonë të shtypur bukur në PVC me çarje për të drejtuar lapsin dhe me ngjyra për të ndihmuar në ngjyrosje.  Një aeroplan, një helikopter, një varkë, një makinë gare dhe një eskavator bashkë me drejtuesin. Është aktivitet argëtues dhe krijues për vajza dhe djem.

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 5 modele shabllonës për vizatim me figura mjetesh transportuese të ndryshme

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e shablloneve: 20 x 20 cm
 • Përmasat e kutisë: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 4-8  vjeç
Marka

Mosha

4- 8 vjeç

Gjinia

Femra, Meshkuj

SHPORTA NË BEE

close