,

Modele për vizatim (shabllone)- Zanat

Djeco
Availability:

15 stok


Modele për vizatim, ose shabllone, janë një aksesor që u mundëson argëtimin dhe rritjen e krijimtarisë tek fëmijët e moshës nga 4 deri më 8 vjeç. Modeli për vizatim- Zanat përfshin 5 shabllonë të shtypur bukur në PVC me çarje për të drejtuar lapsin dhe me ngjyra për të ndihmuar në ngjyrosje. Është aktivitet argëtues dhe krijues për vajza dhe djem.

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 5 modele shabllonës për vizatim me figura zanash

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e shablloneve: 20 x 20 cm
 • Përmasat e kutisë: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 4-8  vjeç

1,000 L

15 stok

Modele për vizatim, ose shabllone, janë një aksesor që u mundëson argëtimin dhe rritjen e krijimtarisë tek fëmijët e moshës nga 4 deri më 8 vjeç. Modeli për vizatim- Zanat përfshin 5 shabllonë të shtypur bukur në PVC me çarje për të drejtuar lapsin dhe me ngjyra për të ndihmuar në ngjyrosje. Është aktivitet argëtues dhe krijues për vajza dhe djem.

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 5 modele shabllonës për vizatim me figura zanash

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e shablloneve: 20 x 20 cm
 • Përmasat e kutisë: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 4-8  vjeç
Marka

Mosha

4- 8 vjeç

Gjinia

Femra, Meshkuj

SHPORTA NË BEE

close