, ,

Kuzhina – Mosaic Magnetic Wooden Play

KidKraft
Availability:

1 stok


Kuzhina Mosaic Magnetic Wooden Play do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj. Aq shumë realiste me dorezat e furrës që klikojnë dhe kthehen, dyert e pajisjeve që hapen , pjesa e pasme e mozaikut është shumë tërheqëse, sikurse pjesa magnetike e frigoriferit. Fëmijët do të kenë orë të pafund argëtimi duke lënë të shpalosin imagjinatën e tyre. Fëmijët do të kënaqen pafund duke u kthyer në rolin e kuzhinjerit, për të gatuar dhe bërë gati drekën. Mund të zgjedhin të luajnë në grupe ose vetëm. Gjithashtu kuzhina lodër vjen me dizajn shumë të bukur dhe ngjyra të kombinuar perfekt. Ofron hapësia të bollshme dhe përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm.

Karakteristikat:

 • Do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj
 • Vjen me dizajn shumë të bukur dhe aksesorë realistë
 • Fëmijët do të argëtohen pafund
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 103 x 33 x 101 cm

44,500 L

1 stok

Kuzhina Mosaic Magnetic Wooden Play do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj. Aq shumë realiste me dorezat e furrës që klikojnë dhe kthehen, dyert e pajisjeve që hapen , pjesa e pasme e mozaikut është shumë tërheqëse, sikurse pjesa magnetike e frigoriferit. Fëmijët do të kenë orë të pafund argëtimi duke lënë të shpalosin imagjinatën e tyre. Fëmijët do të kënaqen pafund duke u kthyer në rolin e kuzhinjerit, për të gatuar dhe bërë gati drekën. Mund të zgjedhin të luajnë në grupe ose vetëm. Gjithashtu kuzhina lodër vjen me dizajn shumë të bukur dhe ngjyra të kombinuar perfekt. Ofron hapësia të bollshme dhe përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm.

Karakteristikat:

 • Do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj
 • Vjen me dizajn shumë të bukur dhe aksesorë realistë
 • Fëmijët do të argëtohen pafund
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 103 x 33 x 101 cm
SKU: 706943534489 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close