Mozaiku Alfabet

Poppik
Availability:

1 stok


Mozaiku Alfabet | Zbuloni mozaikun gjigant të Alfabetit, një poster gjigant që duhet të kompletohet me afishe për të krijuar një libër alfabeti. 1600 afishe me 26 ngjyra për tu vendosur në posterin gjigand. Një aktivitet argëtues për të bërë me miqtë ose familjen.

Ky alfabet u prodhua nga një duo e projektuesve grafikë francezë: Cheeri. Ata na ftojnë të luajmë me afishe të vegjël katrorë për të kompozuar kapele zbukuruese dhe dekorative me kthesa dhe ngjyra origjinale.

Çfarë duhet të dini:

 • Një mozaik me piksel
 • Një dhuratë krijuese dhe origjinale që do të jetë gjithashtu e përsosur për ditëlindjet e animuar, nga 7 vjeç.
 • Dimensionet e posterit: 100 x 60 cm
 • Kohëzgjatja e aktivitetit: 5 seanca prej afro 30 minutash për 2 persona
 • Pesha: 259 g
 • Dimensionet e paketimit: 34 x 22 x 0.6 cm
 • Mosha +7 vjeç

3,000 L

1 stok

Mozaiku Alfabet | Zbuloni mozaikun gjigant të Alfabetit, një poster gjigant që duhet të kompletohet me afishe për të krijuar një libër alfabeti. 1600 afishe me 26 ngjyra për tu vendosur në posterin gjigand. Një aktivitet argëtues për të bërë me miqtë ose familjen.

Ky alfabet u prodhua nga një duo e projektuesve grafikë francezë: Cheeri. Ata na ftojnë të luajmë me afishe të vegjël katrorë për të kompozuar kapele zbukuruese dhe dekorative me kthesa dhe ngjyra origjinale.

Çfarë duhet të dini:

 • Një mozaik me piksel
 • Një dhuratë krijuese dhe origjinale që do të jetë gjithashtu e përsosur për ditëlindjet e animuar, nga 7 vjeç.
 • Dimensionet e posterit: 100 x 60 cm
 • Kohëzgjatja e aktivitetit: 5 seanca prej afro 30 minutash për 2 persona
 • Pesha: 259 g
 • Dimensionet e paketimit: 34 x 22 x 0.6 cm
 • Mosha +7 vjeç
SKU: 3760262410197 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close