Mozaiku Eiffel

Poppik
Availability:

1 stok


Mozaiku Eiffel | Ky poster është një interpretim i pikturës së Robert Delaunay, La Tour Eiffel (1926), mbajtur në Qendrën Pompidou. Në këtë punë, piktori argëtohet me perspektivë dhe ngjyra dhe zbulon nga një kënd i papritur monumenti më i famshëm në Paris.

Çfarë duhet të dini:

  • Një aktivitet Zen për të rriturit, por edhe për fëmijët 10+ vjeç
  • Poster 40 x 80cm
  • 2400 afishe (100 ngjyra)

1,900 L

1 stok

Mozaiku Eiffel | Ky poster është një interpretim i pikturës së Robert Delaunay, La Tour Eiffel (1926), mbajtur në Qendrën Pompidou. Në këtë punë, piktori argëtohet me perspektivë dhe ngjyra dhe zbulon nga një kënd i papritur monumenti më i famshëm në Paris.

Çfarë duhet të dini:

  • Një aktivitet Zen për të rriturit, por edhe për fëmijët 10+ vjeç
  • Poster 40 x 80cm
  • 2400 afishe (100 ngjyra)
SKU: 3760262410029 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close