Mozaiku i xhunglës

Poppik
Availability:

1 stok


Mozaiku i xhunglës | Ngjitni afishe të vegjël katrorë pas numrit të numëruar për të marrë një shabllon unik me përmasa 140cm x 25cm. Përmban 750 ngjitës dhe është i përshtatshëm për fëmijët 3 dhe mbi 3 vjeç

2,500 L

1 stok

Mozaiku i xhunglës | Ngjitni afishe të vegjël katrorë pas numrit të numëruar për të marrë një shabllon unik me përmasa 140cm x 25cm. Përmban 750 ngjitës  dhe është i përshtatshëm për fëmijët 3 dhe mbi  3 vjeç

SKU: 3760262410166 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close