-15% Sold out!
, ,

Puzzle – Mozaiku im i parë

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Mozaiku im i parë nga Eurekakids është krijuar në mënyrë që fëmijët nga mosha 2 vjeç të fillojnë të bëjnë krijimet e tyre duke përdorur mozaikë me ngjyra të mëdha. Seti përfshin 32 copa mozaiku, një model ku do të vendosen mozaikët dhe 4 shabllone, të gjitha me ngjyra të ndritshme.

Karakteristikat:

  • I përshtatshëm për krijimin e formave në mënyrë autonome ose përdorimin e shablloneve si referencë
  • Madhësia e pjesëve të përshtatshme për duart e të vegjëlve
  • Inkurajon koordinimin vizual, formën dhe njohjen e ngjyrave, organizimin  dhe imagjinatën

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasa: 33 x 22 x 8 cm

2,720 L 3,200 L

Sold out!

Mozaiku im i parë nga Eurekakids është krijuar në mënyrë që fëmijët nga mosha 2 vjeç të fillojnë të bëjnë krijimet e tyre duke përdorur mozaikë me ngjyra të mëdha. Seti përfshin 32 copa mozaiku, një model ku do të vendosen mozaikët dhe 4 shabllone, të gjitha me ngjyra të ndritshme.

Karakteristikat:

  • I përshtatshëm për krijimin e formave në mënyrë autonome ose përdorimin e shablloneve si referencë
  • Madhësia e pjesëve të përshtatshme për duart e të vegjëlve
  • Inkurajon koordinimin vizual, formën dhe njohjen e ngjyrave, organizimin  dhe imagjinatën

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasa: 33 x 22 x 8 cm
SKU: 8435404808778 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close