Mozaiku Mandala

Poppik
Availability:

1 stok


Mozaiku Mandala | Në këtë zarf do të gjeni një poster të madh (i cili tregon një rrjet me numër) dhe afishe. Përfundoni rrjetën me ngjitëse të ngjyrave dhe formave të ndryshme (trekëndësha, sheshe dhe diamante) për të bërë mandala.

Jepini vetes një moment relaksi duke krijuar këtë kaleidoskop të bukur shumëngjyrësh. Ky motiv u krijua nga Sarah Andreacchio, një artiste me një pasion për dekorimin, e cila ndan shijen e saj për ngjyrat e rafinuara dhe moderne.

Çfarë duhet të dini:

 • Ky poster rekomandohet që në moshën 9 vjeçare.
 • Aktiviteti mund të ndahet me fëmijë ose të rritur të tjerë
 • Prodhuar në Evropë nga Leporello
 • Përfshin: 1 poster (64 cm x 64 cm) + 1600 ngjitës (38 ngjyra)
 • Afishe të ripozicionueshme
 • Të gjithë nga 9 vjeç

2,900 L

1 stok

Mozaiku Mandala | Në këtë zarf do të gjeni një poster të madh (i cili tregon një rrjet me numër) dhe afishe. Përfundoni rrjetën me ngjitëse të ngjyrave dhe formave të ndryshme (trekëndësha, sheshe dhe diamante) për të bërë mandala.

Jepini vetes një moment relaksi duke krijuar këtë kaleidoskop të bukur shumëngjyrësh. Ky motiv u krijua nga Sarah Andreacchio, një artiste me një pasion për dekorimin, e cila ndan shijen e saj për ngjyrat e rafinuara dhe moderne.

Çfarë duhet të dini:

 • Ky poster rekomandohet që në moshën 9 vjeçare.
 • Aktiviteti mund të ndahet me fëmijë ose të rritur të tjerë
 • Prodhuar në Evropë nga Leporello
 • Përfshin: 1 poster (64 cm x 64 cm) + 1600 ngjitës (38 ngjyra)
 • Afishe të ripozicionueshme
 • Të gjithë nga 9 vjeç
SKU: 3760262410098 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close