, ,

Mozaiku- Mousse mousse

Djeco
Availability:

6 stok


Mozaiku- Mousse mousse u mundëson vogëlushëve aktivitete argëtuese për fëmijët nga mosha 3- 6 vjeç. 4 piktura të bukura dhe interesante presin me padurimin dekorimin nga vogëlushët. Piktura janë me dizajne të ndryshme duke filluar nga kafshët, fshati dhe një nëndetëse.  Jo vetëm argëtues, por ky mozaik është një aktivitet ideal për të zhvilluar përqendrimin, imagjinatën dhe për të mësuar ngjyrat, format dhe teksturat.

Përmban:

 • 4 piktura të ilustruara (21 x 28 cm),
 • 8 dërrasa shkumë vetë ngjitëse dhe të prera paraprakisht dhe një broshurë me ngjyra shpjeguese për ta shoqëruar fëmijën hap pas hapi në krijimin e tij
 • Mosha e përshtatshme duke filluar nga 3- vjeç
 • Argëtues dhe krijues
 • Rrit përqëndrimin dhe imagjinatën

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë: 29.5 x 23 x 4 cm

2,000 L

6 stok

Mozaiku- Mousse mousse u mundëson vogëlushëve aktivitete argëtuese për fëmijët nga mosha 3- 6 vjeç. 4 piktura të bukura dhe interesante presin me padurimin dekorimin nga vogëlushët. Piktura janë me dizajne të ndryshme duke filluar nga kafshët, fshati dhe një nëndetëse.  Jo vetëm argëtues, por ky mozaik është një aktivitet ideal për të zhvilluar përqendrimin, imagjinatën dhe për të mësuar ngjyrat, format dhe teksturat.

Përmban:

 • 4 piktura të ilustruara (21 x 28 cm),
 • 8 dërrasa shkumë vetë ngjitëse dhe të prera paraprakisht dhe një broshurë me ngjyra shpjeguese për ta shoqëruar fëmijën hap pas hapi në krijimin e tij
 • Mosha e përshtatshme duke filluar nga 3- vjeç
 • Argëtues dhe krijues
 • Rrit përqëndrimin dhe imagjinatën

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë: 29.5 x 23 x 4 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close