Mulli muzikor metalik

Moulin Roty
Availability:

5 stok


Mulli muzikor metalik| Frymëzuar nga lodrat e fëmijërisë sonë. Një mulli muzikor metalik me ilustrime shumëngjyrëshe nga Aurélien Débat: ku derrat në një makinë salloni fërkojnë shpatullat me një zotëri serioz në një makinë të verdhë dhe një zonjë me flokë blu dhe qen në një makinë!

Karakteristikat:

  • Frymëzuar nga lodrat e fëmijërisë sonë
  • Materiali metalik
  • Mosha +18 muajsh

2,300 L

5 stok

Mulli muzikor metalik| Frymëzuar nga lodrat e fëmijërisë sonë. Një mulli muzikor metalik me ilustrime shumëngjyrëshe nga Aurélien Débat: ku derrat në një makinë salloni fërkojnë shpatullat me një zotëri serioz në një makinë të verdhë dhe një zonjë me flokë blu dhe qen në një makinë!

Karakteristikat:

  • Frymëzuar nga lodrat e fëmijërisë sonë
  • Materiali metalik
  • Mosha +18 muajsh
SKU: 3575677203827 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close