,

My Doll Family

Le Toy Van
Availability:

4 stok


My Doll Family | Një familje prej katër kukullash prej druri. Plotësoni me veshjet e hollësishme të përfunduara me dorë. Përshtaten përsosmërisht për të gjitha shtëpitë e kukullave Le Toy Van. Lodra për të luajtur me role dhe ndihmojnë zhvillimin e gjuhës, aftësive të marrëdhënies dhe krijimtarisë.

E qëndrueshme, për të lejuar një lojë të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Me skaje dhe ngjyra të sigurta. Lodër e sigurt e cila testohet rregullisht në standardet më të larta të sigurisë.

5,500 L

4 stok

My Doll Family | Një familje prej katër kukullash prej druri. Plotësoni me veshjet e hollësishme të përfunduara me dorë. Përshtaten përsosmërisht për të gjitha shtëpitë e kukullave Le Toy Van. Lodra për të luajtur me role dhe ndihmojnë zhvillimin e gjuhës, aftësive të marrëdhënies dhe krijimtarisë.

E qëndrueshme, për të lejuar një lojë të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Me skaje dhe ngjyra të sigurta. Lodër e sigurt e cila testohet rregullisht në standardet më të larta të sigurisë.

SKU: 5060023420532 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 7 × 3 × 12.5 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close