, ,

My Dreamy Dollhouse

KidKraft
Availability:

1 stok


Të luash me lodra nuk ka qenë ndonjëherë kaq argëtuese. Me shtëpinë e kukullave My Dreamy,  argëtimi dhe loja nuk kanë fund, sepse janë dispozicion katër dhoma për tu dekoruar dhe me një ashensor rrëshqitës që përfshin të tre katet. Dy ballkone dhe një derë hyrëse funksionale ofrojnë shumë hapësirë për të eksploruar dhe krijuar, duke nxitur imagjinatën. Por, nuk ka të mbaruar, sepse kompleti i aksesorëve, prej 14 pjesësh, përfshin një piano të madhe që luan muzikë.  Mund të luhet në grupe ose vetëm. Falë dizajnit të saj dhe përmasave përshtatet pa problem në dhomën e fëmijëve ose këndin e dedikuar për lojra.

Karakteristikat:

 • Ofron argëtim pafund për fëmijët
 • Në dispozicion janë katër dhoma për tu dekoruar
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Përfshin edhe një set aksesorësh me 14 pjesë
 • Dizajni dhe përmasat e mundësojnë përshtatjen në çdo ambient të shtëpisë
 • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Materiali: MDF dhe Plastikë
 • Përmasat: 86.4 x 39.4 x 121.3 cm

 

42,000 L

1 stok

Të luash me lodra nuk ka qenë ndonjëherë kaq argëtuese. Me shtëpinë e kukullave My Dreamy,  argëtimi dhe loja nuk kanë fund, sepse janë dispozicion katër dhoma për tu dekoruar dhe me një ashensor rrëshqitës që përfshin të tre katet. Dy ballkone dhe një derë hyrëse funksionale ofrojnë shumë hapësirë për të eksploruar dhe krijuar, duke nxitur imagjinatën. Por, nuk ka të mbaruar, sepse kompleti i aksesorëve, prej 14 pjesësh, përfshin një piano të madhe që luan muzikë.  Mund të luhet në grupe ose vetëm. Falë dizajnit të saj dhe përmasave përshtatet pa problem në dhomën e fëmijëve ose këndin e dedikuar për lojra.

Karakteristikat:

 • Ofron argëtim pafund për fëmijët
 • Në dispozicion janë katër dhoma për tu dekoruar
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Përfshin edhe një set aksesorësh me 14 pjesë
 • Dizajni dhe përmasat e mundësojnë përshtatjen në çdo ambient të shtëpisë
 • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Materiali: MDF dhe Plastikë
 • Përmasat: 86.4 x 39.4 x 121.3 cm

 

SKU: 706943658239 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close