Sold out!
,

Pikturojmë Vezët

Klutz
Availability:

S’ka stok


Argëtohuni dhe krijoni kafshë të adhurueshme duke pikturuar vezët. Transformoni karikaturat me vezë në krijime të mahnitshme kafshësh, duke u bazuar në udhëzime të hollësishme.  Seti përmban  të gjitha materialet që ju nevojiten për të bërë disa krijesa super të lezetshme. Do të bëni një lepur, një zog, një bretkosë? Zgjidhja është e juaja

Karakteristikat: 

  • Lojë argëtuese dhe krijuese
  • Fëmijët duhet të krijojnë karikatura kafshësh
  • Përfshin një udhëzues me detaje
  • Nxit krijueshmërinë dhe shkathtësimin e fëmijëve

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç

2,500 L

Sold out!

Argëtohuni dhe krijoni kafshë të adhurueshme duke pikturuar vezët. Transformoni karikaturat me vezë në krijime të mahnitshme kafshësh, duke u bazuar në udhëzime të hollësishme.  Seti përmban  të gjitha materialet që ju nevojiten për të bërë disa krijesa super të lezetshme. Do të bëni një lepur, një zog, një bretkosë? Zgjidhja është e juaja

Karakteristikat: 

  • Lojë argëtuese dhe krijuese
  • Fëmijët duhet të krijojnë karikatura kafshësh
  • Përfshin një udhëzues me detaje
  • Nxit krijueshmërinë dhe shkathtësimin e fëmijëve

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
SKU: 9780545932448 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close