Sold out!
,

Napa XL Adventure Tractor (2 copë)

Lässig
Availability:

S’ka stok


Seti i napave XL të koleksionit Adventure Tractor, vjen me një material 100% pambuk dhe lehtësissht i ajrosshëm, duke e bërë produktin super të butë për lëkurën delikate të të vegjëlve tuaj. Mund të përdoren si një pelenë, mbulesë e butë ose çfarëdo përdorimi që do ju nevojitet. Seti vjen me dy dizajne të ndryshme shumë të këndshme dhe me ngjyra të kombinuara në mënyrë perfekte. Falë materialit cilësor, napat qëndrojnë ultra të buta edhe pas larjeve të shumta.

Karakteristikat:

 • Ky set përmban 2 napa XL me dizajne të ndryshme
 • Janë të bëra nga material 100% pambuk
 • Janë super të buta
 • Perfekte për lëkurën delikate të të vegjëlve
 • Janë multifunksionale
 • Qëndrojnë ultra të buta edhe pas larjeve të shumta
 • Të përshtatshme për të sapolindurit

Të dhëna teknike:

 • Sasia: 2 copë
 • Përmasa: 120 x 120 cm
 • Larja: Në cikël në 60°C

2,900 L

Sold out!

Seti i napave XL të koleksionit Adventure Tractor, vjen me një material 100% pambuk dhe lehtësissht i ajrosshëm, duke e bërë produktin super të butë për lëkurën delikate të të vegjëlve tuaj. Mund të përdoren si një pelenë, mbulesë e butë ose çfarëdo përdorimi që do ju nevojitet. Seti vjen me dy dizajne të ndryshme shumë të këndshme dhe me ngjyra të kombinuara në mënyrë perfekte. Falë materialit cilësor, napat qëndrojnë ultra të buta edhe pas larjeve të shumta.

Karakteristikat:

 • Ky set përmban 2 napa XL me dizajne të ndryshme
 • Janë të bëra nga material 100% pambuk
 • Janë super të buta
 • Perfekte për lëkurën delikate të të vegjëlve
 • Janë multifunksionale
 • Qëndrojnë ultra të buta edhe pas larjeve të shumta
 • Të përshtatshme për të sapolindurit

Të dhëna teknike:

 • Sasia: 2 copë
 • Përmasa: 120 x 120 cm
 • Larja: Në cikël në 60°C
Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close