,

Navy Flat Bag Yellow Stripe

Leçons de Choses
Availability:

1 stok


Navy Flat Bag Yellow Stripe është e çantë sheshtë, tejet praktike për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe aksesorë të tjerë shkollorë. Dizajni dhe ngjyrat e këndshme e bëjnë që fëmijët ta duan dhe ta mbajnë gjithmonë me vete. Madje kjo nuk njeh moshë, mund ta përdorin edhe adoleshentët.  Navy Flat Bag Yellow Stripe është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur dhe praktike.

Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 21 x 13 cm

1,300 L

1 stok

Navy Flat Bag Yellow Stripe është e çantë sheshtë, tejet praktike për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe aksesorë të tjerë shkollorë. Dizajni dhe ngjyrat e këndshme e bëjnë që fëmijët ta duan dhe ta mbajnë gjithmonë me vete. Madje kjo nuk njeh moshë, mund ta përdorin edhe adoleshentët.  Navy Flat Bag Yellow Stripe është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur dhe praktike.

Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 21 x 13 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close